Bij arbeidsconflicten

Ben je in een conflict met de werkgever verzeild geraakt of heb je informatie nodig over je rechtspositie? Dan staat de NPB klaar met deskundige bijstand door een landelijk team van zaakwaarnemers, juristen en advocaten - de afdeling Individuele Belangenbehartiging (IBB). Daarnaast is in elke eenheid een netwerk van door de bond opgeleide IBB-kaderleden actief. Het resultaat is een rechtshulp van ongeëvenaarde kwaliteit: deskundig, initiatiefrijk, ambitieus en meer dan eens grensverleggend.

NPB inschakelen

Bij strafrechtelijke vervolging

Als NPB-lid ben je ook verzekerd van deskundige rechtsbijstand als het Openbaar Ministerie besluit je strafrechtelijk te vervolgen wegens onzorgvuldig handelen als politieambtenaar. Denk bijvoorbeeld aan voorbarig gebruik van het dienstpistool bij een aanhouding of een dodelijke aanrijding tijdens een achtervolging op hoge snelheid.

NPB inschakelen

Bij privéproblemen

Wil je ook verzekerd zijn van rechtshulp bij privéproblemen? Conflicten over geleverde goederen bijvoorbeeld, over geboekte vakanties of letselschade in het verkeer? Als NPB-lid kun je gebruik maken van een exclusieve aanbieding van DAS: een aanvullende polis voor je hele gezin voor slechts € 7,24 per maand (exclusief 21 procent assurantiebelasting).

NPB en DAS: samen sterk!