NPB-studentenloket

Volg jij een opleiding aan de Politieacademie en heb je behoefte aan juridische bijstand? Als lid van de Nederlandse Politiebond kun je die raad en daad heel doelgericht per e-mail aanvragen. De NPB heeft namelijk een speciaal digitaal studentenloket.

De rechtshulp van de NPB staat bekend om vele kwaliteiten, waaronder zijn specialistische deskundigheid, zijn uitgebreide dekking en zijn goede bereikbaarheid. Politiestudenten weten de weg naar deze dienstverlening dan ook prima te vinden.

Toch heeft de grootste politiebond van Nederland op dit punt nog een extra voorziening in het leven geroepen. Vanaf nu kunnen collega’s die een opleiding volgen aan de Politieacademie ook met juridische en praktische vragen bij de NPB terecht via het digitale studentenloket.

Via het NPB-studentenloket kun je 24/7 een (juridische) hulpvraag indienen die betrekking heeft op je politieopleiding of stage. Je krijgt vervolgens zo spoedig mogelijk een reactie – per e-mail of (indien nodig of gewenst) per telefoon.

KLIK HIERONDER VOOR NIEUWSBERICHTEN DIE BETREKKING HEBBEN OP HET POLITIEONDERWIJS

Meer over:
Student