Scholing

Het hele jaar door presenteert de NPB een gevarieerd en vooruitstrevend aanbod van trainingen en workshops, waar jij als NPB-lid gratis gebruik van kunt maken. Scholing is immers van vitaal belang voor zowel jouw werk binnen het korps als de daadkracht van onze vereniging.

Voor goed en veilig politiewerk hebben we goed geschoolde professionals nodig. De NPB investeert dan ook graag in jullie vakmanschap. We bieden onze leden een ruim en vernieuwend scholingsprogramma, gericht op persoonlijke ontwikkeling en weerbaarheid, vergroten van de professionaliteit, maar ook op actieve betrokkenheid bij ons vakbondswerk. Wij streven naar goed opgeleide kaderleden die collega’s kunnen bijstaan en stimuleren tegelijkertijd kennisuitwisseling en het inzetten van aanwezige expertise.

Check de agenda voor ons actuele scholingsaanbod! We streven ernaar dat dit aanbod aansluit bij jouw wensen en behoeften. Mocht je aanvullend vragen of verzoeken hebben, laat het ons dan weten via scholing@politiebond.nl.

Aanmelden
Aanmelden voor trainingen en workshops gebeurt online via ons ledensysteem. KLIK HIER OM JE VOOR EEN CURSUS AAN TE MELDEN. Binnen enkele werkdagen na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. Uiterlijk een week van tevoren ontvang je van ons definitief bericht of de training/workshop doorgaat.

Mocht jij alsnog verhinderd zijn, laat dat ons dan zo spoedig mogelijk weten, zodat we een andere collega in jouw plaats kunnen laten gaan!