Koopjes bij FNV Ledenvoordeel

Als NPB-lid kun je het hele jaar door gebruikmaken van de vele exclusieve kortingen van FNV Ledenvoordeel. Het enige wat je daarvoor moet doen is jezelf eenmalig bij FNV Voordeel aanmelden met je NPB-bondsnummer en een zelfgekozen wachtwoord laten registreren.

LEES MEER

Exclusief NPB-legitimatiemapje

Als NPB-lid kun je bij de bond voor een vriendenprijsje een exclusief zwartleren legitimatiemapje kopen. Daarbij kun je kiezen uit een groter exemplaar met draagketting (voor €12,50) of een kleiner exemplaar zonder draagketting (voor €7,50).

LEES MEER

Rechtshulp bij privéproblemen

NPB-leden zijn via de bond verzekerd van eersteklas rechtshulp bij conflicten op het gebied van werk en inkomen. Maar wat als je geconfronteerd wordt met een juridisch geschil in de privésfeer? Met je huisbaas bijvoorbeeld? Of met de leverancier van je wasmachine? De NPB heeft geregeld dat zijn leden zich bij DAS voordelig kunnen verzekeren voor de extra rechtshulp die je dan goed kunt gebruiken.

LEES MEER

Samenlevingscontract voor een vriendenprijsje

Ongehuwd samenwonende NPB-leden kunnen via de bond extra voordelig een samenlevingscontract laten afsluiten. Zo’n contract kan nuttig zal bij de gezamenlijke huur/koop van een woning, het krijgen van kinderen en de aanspraak op een partnerpensioen of een erfenis.

LEES MEER

NPB-voordeelreis Bielefeld

In oktober 2019 kunnen NPB-leden (met partners en/of introducés) deelnemen aan een geheel verzorgde vijfdaagse busreis naar Bielefeld in Duitsland. De kosten zijn € 399 per persoon, nagenoeg all-in (toeslag eenpersoonskamer € 60). De reis wordt verzorgd door de Stichting PolMarCo (politie-marechaussee-combinatie). Het programma is met assistentie van Duitse collega’s van de IPA tot stand gekomen. Tijdens de reis worden de deelnemers vervoerd in een luxe touringcar (Comfort Class) van Betuwe Express.

LEES MEER

ReSQMe voor €5

ResQMe is een apparaatje waarmee je gemakkelijk autoruiten kunt breken en gordels kunt doorsnijden. Het is gemaakt om te worden gedragen te worden aan een sleutelbos, opdat het in noodsituaties altijd te vinden is.

LEES MEER