Rechtshulp bij privéproblemen

NPB-leden zijn via de bond verzekerd van eersteklas rechtshulp bij conflicten op het gebied van werk en inkomen. Maar wat als je geconfronteerd wordt met een juridisch geschil in de privésfeer? Met je huisbaas bijvoorbeeld? Of met de leverancier van je wasmachine? De NPB heeft geregeld dat leden zich via FNV Voordeel voor de extra aanvullende rechtshulp kunnen verzekeren bij Univé.

LEES MEER

Koopjes bij Ledenvoordeel FNV

Als NPB-lid kun je het hele jaar door profiteren van de diverse exclusieve kortingen van Ledenvoordeel FNV. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is jezelf eenmalig bij Ledenvoordeel FNV aanmelden met je NPB-bondsnummer en een zelfgekozen wachtwoord laten registreren

LEES MEER

Cash For Cops

Deze exclusieve webshop voor leden biedt een uitgebreid assortiment met honderden producten tegen speciale tarieven. Van multitools, ledzaklampen, badgehouders, tot hoogwaardige operationele handschoenen en andere gadgets voor aan je koppel of riem. Is je koppel al vol genoeg? Geen probleem. Met een groot assortiment fashion accessoires, horloges en sieraden is er voor elk wat wils. Of kies bijvoorbeeld voor een originele Bobby antidiefstalrugzak.

LEES MEER