1 januari 2022

Cash For Cops

Cash For Cops is een exclusieve webshop voor NPB-leden en biedt een uitgebreid assortiment met honderden producten tegen speciale tarieven. Van multitools, ledzaklampen, badgehouders, tot hoogwaardige operationele handschoenen en andere gadgets voor aan je koppel of riem. Is je koppel al vol genoeg? Geen probleem. Met een groot assortiment fashion accessoires, horloges en sieraden is er voor elk wat wils. Of kies bijvoorbeeld voor een originele Bobby antidiefstalrugzak.

Profiteer van het uitgebreide assortiment tegen exclusieve ledenprijzen door je als NPB-lid aan te melden via de website https://npb.cashforcops.nl.

Heb je als welkomstgeschenk gekozen voor de cadeaubon van Cash for Cops? Dan wordt de € 25 shoptegoed automatisch aan jouw account toegevoegd. Kies je voor een of meer producten onder de € 25, dan blijft het restant van jouw shoptegoed gewoon staan voor je volgende aankoop. Valt je oog op een wat duurder cadeau? Geen probleem. Jouw € 25 wordt op het totaalbedrag in mindering gebracht en het restant betaal je eenvoudig via iDEAL. Shoppen maar!