4 oktober 2022

Deze week: NPB-congres!

Het is bijna zover. Aanstaande donderdag en vrijdag vindt het NPB-congres 2022 plaats. Twee dagen lang komen leden en andere belangstellenden bij elkaar in De Bonte Wever in Assen. Met op de eerste dag de behandeling van congresvoorstellen en een tweede dag vol van interessante workshops. Wat er wanneer en waar gebeurt, lees je hieronder. Ook vind je er aanwijzingen voor de beste route.

Op de eerste congresdag (donderdag 13 oktober 2022) worden de deelnemers vanaf 9.30 uur verwacht in De Bonte Wever te Assen. Na inloop en registratie begint het dagprogramma dan vervolgens om 10.30 uur in de grote zaal met het opschrift 'Purple'. Naar verwachting wordt het officiƫle congresgedeelte dan om 18.00 uur afgesloten.

De tweede dag (vrijdag 14 oktober 2022) begint om 9.30 uur met een opening door dagvoorzitter Henri Swinkels. Daarna vindt op het podium van zaal Purple een fijn gesprek plaats tussen Lieke Hester (hoofdagent, vlogger en schrijfster) en Nine Kooiman (NPB-secretaris). Rond 11.00 uur start vervolgens de eerste ronde van acht workshops. Diezelfde cyclus herhaalt zich na de lunch om 13.15 uur.

Aanmelden voor de tweede congresdag met het Workshop Festival kan nog steeds via deze speciale website. Meer informatie en achtergronden over het NPB-congres 2022 vind je ook hier.

Parkeren
Voor het parkeren verwijst De Bonte Wever naar een specifieke parkeerplaats. Hiervoor kun je het beste het adres 'Achterpad 1 Assen' op de navigator instellen. Op deze plattegrond zie je nog in detail de routes op locatie.