17 september 2022

Speciale pagina over thema ‘pensioen’

Pensioen is niet pas na je 67ste van belang. Integendeel, vooral in de vele jaren ervoor speelt het een belangrijke rol. Dan ben je namelijk bezig met het vullen van die spaarpot voor later. Wat er allemaal bij de opbouw van dat pensioen komt kijken, lees je voortaan op het speciale themagedeelte van deze website.

Op de hoogte
Natuurlijk ben je niet elke dag bezig met je pensioen. Maar het is wel goed om er soms toch wat extra aandacht aan te besteden. In welke levensfase je ook bent. Via speciale themapagina’s willen we voortaan op de hoogte brengen en houden over allerlei zaken die er rond je pensioen spelen. Neem gewoon eens af en toe een kijkje op deze speciale plek binnen de NPB-website.

Zorgen voor je partner
De eerste pensioen-pagina’s gaan over trouwen en echtscheiding. Want ook je partner heeft met jouw pensioen te maken, bijvoorbeeld als je komt te overlijden. Bepaalde zaken moeten geregeld zijn om ervoor te zorgen dat je partner ook na je dood van jouw pensioen kan profiteren. Wat moet je dan precies doen als je bijvoorbeeld trouwt of gaat samenwonen.

Zoals vermeld willen we regelmatig thema’s rond je pensioen belichten. Neem dus regelmatig een kijkje op de themapagina’s.