1 juni 2022

ARAG Veiligheidspolis steunt Stichting Politie Veteraan

Net als de vakbonden vindt ook ARAG dat iedereen toegang moet krijgen tot recht. ARAG geeft in Nederland al 60 jaar vorm en inhoud aan deze missie. Om deze verjaardag te vieren stelt ARAG voor elk bondslid dat besluit nu de ARAG Veiligheidspolis af te sluiten 10 euro beschikbaar voor Stichting Politie Veteraan.

Al meer dan 10.000 politiemensen vertrouwen op de ARAG Veiligheidspolis, als het gaat om juridische bijstand voor privézaken. Het gaat om een aanvullende verzekering voor politiemensen en hun gezin. Daarmee biedt de ARAG Veiligheidspolis samen met je bondslidmaatschap net dat beetje extra zekerheid.

ARAG en politiebonden zijn al meer dan 10 jaar als partners aan elkaar verbonden. In die tijd is er al veel veranderd, maar dat geldt helemaal als we 60 jaar teruggaan in de tijd. Toch blijft er één ding hetzelfde, namelijk de behoefte aan menselijk contact als je rondloopt met een juridisch vraagstuk. Hand op een schouder, een luisterend oor en iemand die zijn of haar juridische kennis op een begrijpelijke manier uitlegt en deelt, en jou bijstaat.

Mensen in hun kracht zetten
ARAG, de politiebonden en Stichting Politie Veteraan hebben met elkaar gemeen dat ze mensen in hun kracht willen zetten. Of het nu gaat om een politiecollega die een heftig incident heeft meegemaakt en niet weet hoe hij of zij verder moet (Politie Veteraan), een collega die behoefte heeft aan juridisch advies of bijstand in een conflict met bijvoorbeeld de gemeente (ARAG) óf iemand die een conflict heeft met een leidinggevende (politiebonden). Samen met collega’s aan de slag om hen te helpen een probleem op te lossen.

Politie Veteraan ontvangt 10 euro per nieuwe polis
Kies je er als bondslid voor om nu een polis af te sluiten? Dan ontvangt Stichting Politie Veteraan per afgesloten polis een bedrag van 10 euro. Sluit hier je polis af.