16 augustus 2018

EHBJO-event: Unlock your potential

Hoe zie jij jouw toekomst bij de politie? Hoe zorg jij dat je scherp blijft en klaar bent voor de volgende stap in je carrière? NPB Jong presenteert op 10 oktober hét gratis EHBJO event: Eerste Hulp bij Jouw Ontwikkeling.

Alle jonge collega’s en collega's die zich nog jong voelen zijn welkom in Radio Kootwijk. Met sprekers als kickboxer Rico Verhoeven en Ferry Zandvliet over succes, groei en diepe dalen in de weg daar naar toe. Hét event geldt als cursusdag dus je kunt er gewoon tijdens werktijd heen. Meld je aan!

Groeien dankzij NPB Jong
NPB Jong biedt 10 oktober allerlei nuttige workshops aan die aansluiten bij jouw werk. Met tips voor sollicitatiegesprekken, carrièrekansen en First Aid Under Danger. Tijdens korte workshops vertellen diverse collega’s over hun ontwikkeling en groei. Een must voor iedereen die meer uit zijn of haar loopbaan wil halen. NPB Jong vindt dat elke collega de kans moet krijgen om te groeien en meer uit zijn of haar carrière te halen, zelfs al geeft de werkgever hier niet altijd de kans toe.

Volop carrièrekansen
Tijdens EHBJO-event kun stands bezoeken van onder andere. DKDB en DSI. De echte fitnessliefhebbers kunnen tips en trucs krijgen bij de crossfit stand. Maak kennis met de jongerenbeweging binnen de politie BlueM en hun ambitie voor jonge collega’s. Tenslotte kun je met je al je vragen over de cao-onderhandelingen en de vakbond terecht bij de NPB-camper.

Zowel leden als niet-leden van de NPB en NBB kunnen gratis naar binnen. Dus geef je op voor hét EHBJO-event en neem je collega’s of een introducé mee.

Meer over:
Scholing