Ik heb me de dag dat de tegel online kwam aangemeld maar heb echter nog geen code ontvangen. Ik zag nu dat 18 juli een nieuwe tegel op YouForce komt en dat je je daar moet aanmelden met de gekregen code.

Op het moment dat je aanmelding gecheckt is (op diploma e.d.) en goedgekeurd, wordt deze verwerkt door de HR Administratie. Daar krijg je dan een bericht van (je aanmelding is goedgekeurd,  je bent nu aangemeld als…).

Een aantal uur daarna verschijnt dan op de medewerkerkaart de juist registratie, in het veld loopbaanpaden. Verder hoef je niets met die code, dat is gewoon een vlag waaraan het systeem je herkent.

Als je dan vervolgens, naar aanleiding van die vlag, straks je stabiliteitstoets gedaan hebt, ga je naar de volgende aanmeldtegel. En alleen als je dus de juiste registratie hebt in YouForce (de N2 code), kun je de toets insturen. 

Het kan dus heel goed zijn dat je nu nog niets in YouForce ziet, omdat de frontoffice nu pas bezig is alle aanmeldingen te accorderen en het daarna nog door de HR Administratie verwerkt wordt. Zo lang je geen mail hebt ontvangen, is de verwerking nog niet klaar.