18 augustus 2017

Belastingadvies

Voor het invullen en optimaliseren van je aangiftebestand voor de inkomstenbelasting kun je als NPB-lid helemaal gratis een beroep doen op de deskundige hulp van het NPB-Belastingnetwerk. Deze door de bond opgeleide kaderleden zijn elk jaar in maart en april ruimschoots beschikbaar door het hele land.

Vijftig door de bond opgeleide kaderleden staan klaar om jou van fiscale bijstand te voorzien. Ze zijn door het hele land actief; hun contactgegevens vind je in het MENU bij ONZE MENSEN. Selecteer via de keuzemenu's bovenin eerst je afdeling/eenheid (filter links) en daarna de optie Kaderlid Belastingnetwerk (filter rechts). Van alle visitekaartjes blijven dan alleen die van de Belastingnetwerkers in jouw afdeling/eenheid over.

Je kunt ook een PDF met een totaaloverzicht openen door HIER te klikken.

Hoe schakel je het netwerk in? Bel of mail in januari/februari met de NPB-belastingcoördinator bij jou in de afdeling en spreek een plaats, datum en tijdstip af waarop je samen met een belastingconsulent je aangifte gaat invullen of nalopen. Je bent dan verzekerd van een voor jou zo gunstig mogelijk eindresultaat. Is in jouw NPB-afdeling (nog) geen coördinator actief, benader dan een ander lid van het Belastingnetwerk om met hem of haar een afspraak te maken.

Algemene coördinatie
De landelijke coördinatie van het NPB-belastingnetwerk is in handen van Frans van der Heiden, telefonisch te bereiken via 06 - 20 54 81 80.