22 maart 2019

YOUNG POLICE MEETS YOUNG OM

Hoe zie jij de samenwerking tussen de politie en het Openbaar Ministerie? Wat gaat goed, wat kan beter? Dat gaan we onderzoeken op vrijdag 24 mei 2019 met een groep jonge, enthousiaste collega’s van de Nationale Politie en het Openbaar Ministerie. Geef je snel op voor deze nieuwe themadag van NPB JONG; het aantal deelnemers is beperkt.

We beginnen met een interactieve middag en sluiten af met een pubquiz in teamverband met hele leuke prijzen. Het doel is dat iedereen met bruikbare tips, ervaringen en een uitgebreid netwerk naar huis gaat. Daar wil je dus bij zijn!

Geef je snel op; het aantal deelnemers is beperkt. Vergeet niet in de vrije tekst van het aanmeldingsformulier te melden of je van politie of OM bent.

------------------------

Wie?
NPB-leden en OM-medewerkers onder de 36 jaar.

  • YoungPolice: NPB-leden uit blauw en grijs die rechtstreeks samenwerken met het OM (BT, DR, DRR). Je hoeft niet in uniform aanwezig te zijn. Het verzoek is wel om je transportboeien mee te nemen (inclusief sleutel!)
  • YoungOM: (assistent-)OvJ’s, interventiejuristen, parketsecretarissen van de afdeling onderzoeken; medewerkers van AP/ LP of FP die rechtstreeks samenwerken met politiemedewerkers in het blauw of grijs.

Wanneer?
Vrijdag 24 mei 2019 van 12:00 tot 17:30 uur (lunch wordt verzorgd)

Waar?
FNV-vakbondshuis, Hertogswetering 159, Utrecht
NS-station Utrecht Leidsche Rijn en gratis parkeren op loopafstand

Kosten?
Niets, nada, noppes! Enkel jouw inzet en wellicht een vrije middag
@OM: af te stemmen met jouw leidinggevende.
@Politie: NPB-leden kunnen vakbondsverlof krijgen (artikel 35 lid 3 BARP).

Je deelname is definitief na ontvangst van de bevestigingsmail. Kun je onverhoopt toch niet komen, doe dan je collega’s op de reservelijst een plezier en meld dat zo spoedig mogelijk.

Meer over:
Vereniging