28 september 2022

Kom ook naar het NPB Workshop Festival!

Op vrijdag 14 oktober kunnen NPB-leden GRATIS naar een trits interessante workshops over het werk van de politie en de politiebonden in de 21-ste eeuw. Leerzaam en gezellig – met een keuze uit maar liefst acht workshops/lezingen. Dit NPB-evenement vindt plaats in De Bonte Wever in Assen, op de tweede dag van het vierjaarlijkse ledencongres.

Voor lekker eten en drinken tussendoor wordt gezorgd. Voor deze vakbondsdag kun je buitengewoon verlof aanvragen op grond van artikel 35 van de rechtspositie politie (Barp).

Haal een of meer collega’s over om mee te gaan en meld jullie vandaag nog aan door HIER TE KLIKKEN. (Alleen ben je natuurlijk ook van harte welkom!)

Lieke Hester
Het programma begint om half tien (inloop vanaf negen uur) met een interview: Nine Kooiman in gesprek met Lieke Hester, hoofdagent aan Bureau Burgwallen in Amsterdam en schrijfster van het boek ‘Het kan ook nooit normaal’. 

Twee workshops naar keuze
Daarna kun je deelnemen aan twee workshops/lezingen naar keuze: eentje voor en eentje na de lunch. Er is een gevarieerd menu met acht opties.

* Werksessie: krachtige en toekomstbestendige politiebonden
* De impact van social media 
* De vakbond versterken we samen, maar hoe?
* Is politiewerk topsport?
* Loopbaanontwikkeling binnen het veiligheidsdomein
* Het pensioencafé van de NPB    
* Ontdek hoe je teams gericht kunt ondersteunen
* Het managen van energie, focus en veerkracht in moeilijke tijden

KLIK HIER voor meer informatie over de acht workshops/lezingen.

KLIK HIER voor een flyer over het Workshop Festival.

Meer over:
Congres