1 februari 2024

Vakbeurs Enforce Tac 2024

Van maandag 26 februari tot en met woensdag 28 februari 2024 vindt in het Duitse Nürnberg de elfde editie van Enforce Tac plaats: de internationale vakbeurs voor ordehandhaving en veiligheid. LET OP: De beurs is alleen toegankelijk voor vakbezoekers. Een werkgerelateerde legitimatie, een schriftelijk bewijs van een veiligheidsdienst of een referentiebrief van een exposant is vereist.

Dit jaar zijn er voor het eerst drie soorten toegangskaarten/prijzen.
KLIK HIER voor meer informatie!

Van alle markten thuis
Ook nieuw: in 2024 is Enforce Tac geen twee maar drie dagen te bezoeken. In drie hallen van het NürnbergMesse complex bieden niet minder dan 650 exposanten dan een uniek inzicht in missierelevante oplossingen voor interne en externe veiligheid.

Er worden wapens gedemonstreerd, wapenaccessoires, communicatie- en opto-elektronica, maar ook beveiligingsapparatuur, tactische uitrusting en speciale voertuigen. En niet te vergeten operationele kleding: plaatdragers en beschermende en kogelvrije vesten en helmen.

Training en bijscholing
Tijdens operaties is niet alleen goed materieel belangrijk, maar ook expertise. Daarom zijn  training en bijscholing ook een belangrijk thema in Nürnberg. Zo is er in 2024 voor het eerst een Enforce Tac Village. Daar worden onder realistische omstandigheden en in meerdere tactische scenario’s producten getest en processen getraind. De acties op deze locatie worden live uitgezonden, zodat ze ook op afstand te volgen zijn.  

Werken in het donker
Een ander highlight is de Blackbox. Een verduisterde ruimte voor het bekijken van apparatuur die speciaal is ontworpen voor scenario’s met weinig licht of voor de detectie van temperatuurprofielen. Denk daarbij aan producten als warmtebeeldapparatuur, restlichtversterkers, zaklampen en laservizieren.

Het YouTube-kanaal Enforce Tac TV informeert u tijdens de beurs over de nieuwste producten en diensten - net als trouwens de rest van het jaar.

Kortom: redenen genoeg om voor een bezoek aan Enforce Tac in Nürnberg.
Meer weten? KLIK HIER!