13 februari 2023

Veiligheidsvakbeurs Enforce Tac 2023

Op dinsdag 28 februari en woensdag 1 maart 2023 vindt in het Duitse Nürnberg de tiende editie van Enforce Tac plaats: de internationale vakbeurs voor (o.a.) operationeel specialisten bij de politie. De toegangsprijs is € 49 per dag of € 64 voor beide dagen. LET OP: De beurs is alleen toegankelijk voor vakbezoekers. Een werkgerelateerde legitimatie, een schriftelijk bewijs van een veiligheidsdienst of een referentiebrief van een exposant is vereist.

  • KLIK HIER voor meer informatie over de kaartverkoop!

Mede door de internationale spanningen en de situatie in Oekraïne heeft de Enforce Tac het afgelopen jaar een ongekende groei doorgemaakt. In 2022 toonden 376 exposanten hun producten en diensten aan ruim 4.000 beveiligingsexperts van politie, justitie, grenswachten, douane, marechaussee of krijgsmacht. In 2023 nemen maar liefst 500 internationale exposanten drie hallen van het NürnbergMesse complex in beslag. 

Van alle markten thuis
Op de Enforce Tac worden niet alleen wapens, wapenaccessoires, communicatie en opto-elektronica gepresenteerd, maar ook beveiligingsapparatuur, tactische uitrusting en speciale voertuigen. Ook operationele kleding wordt volop getoond: plaatdragers, beschermende en kogelvrije vesten en helmen en opleiding- en trainingsystemen. 

BLACKBOX
In de nieuwe BLACKBOX wordt apparatuur getoond die speciaal ontworpen is voor low-light scenario´s of de detectie van temperatuurprofielen. Warmtebeeldapparatuur, restlichtversterkers, zaklampen, optronica en laserlichtmodules worden zo in een vertrouwelijke omgeving aan een klein publiek gepresenteerd.

Dienstwapens
Op de conferentie Weapons and protective equipment, georganiseerd door de DHPol (German Police University) kunnen gebruikers kennismaken met innovaties op het gebied van uitrusting en de omgang met dienstwapens.

Let op! De beurs is alleen toegankelijk voor mensen die werken in de veiligheidssector. Politiemensen komen dan ook alleen binnen als ze zich kunnen legitimeren als medewerker van het korps. KLIK HIER voor meer informatie over de toegang tot Enforce Tac 2022.