16 juni 2022

NPB-voordeel bij kluishuur

Sommige spullen wil je absoluut niet kwijtraken. Het liefste zou je ze ergens - helemaal apart en veilig - willen opbergen. Maar bij een bank kun je daarvoor niet meer aankloppen. Die zijn namelijk gestopt met het verhuren van bankkluizen. Gelukkig biedt De Nederlandse Kluis op dit gebied uitkomst. En als NPB-lid krijg je ook nog eens korting bij het huren van een kluis!

Sieraden, foto's, diploma's, akten, erfstukken. Je moet er toch niet aan denken om ze  te verliezen bij een brand of een inbraak. Alleen kun je thuis dat risico lang niet altijd uitsluiten. De Nederlandse Kluis biedt die zekerheid wel. Voor een maandtarief vanaf € 9,95 kun je op veertig locaties al een bankkluis huren. Waarbij je als NPB-lid de eerste drie maanden helemaal gratis krijgt! Een exclusief aanbod via FNV Ledenvoordeel!

Ga naar de sectorvoordelen op de website van FNV Ledenvoordeel om het speciale aanbod van De Nederlandse Kluis te bekijken.

Je moet daarvoor inloggen met je eerder opgegeven mailadres en wachtwoord. Heb je dat nog niet gedaan, dan moet je die eerst even eenmalig vastleggen via REGISTREREN.

Meer over:
Ledenvoordeel