21 oktober 2019

Sponsors gezocht voor Team Mowgli!

Op 26 oktober loopt collega Sheila Bordewijk mee met de Halloween Hondentocht: een sponsorloop ten bate van KNGF Geleidehonden. Steun ook het waardevolle werk van deze non-profitorganisatie door Sheila en haar PTSS-buddyhond Mowgli te sponsoren (meer info hieronder).

Sheila heeft tijdens haar politiewerk chronische PTSS opgelopen en zal daardoor vanaf 1 december noodgedwongen het korps verlaten. Sinds enige tijd heeft haar leven een positieve impuls gekregen door het gezelschap van haar fantastische buddyhond Mowgli, gefokt en opgeleid door KNGF Geleidehonden.

Sponsorloop
Deze non-profitorganisatie doet ontzettend goed werk, maar is grotendeels afhankelijk van giften en donaties. Sheila zou graag zien dat meer collega’s met PTSS geholpen kunnen worden met zo’n geweldige buddy. Dus loopt ze op 26 oktober mee met de Halloween Hondentocht: een KNGF-sponsorloop.

Steentje bijdragen
De afstand die ze gaat afleggen is vijf kilometer. Dat is voor geoefende lopers een eitje, maar voor Sheila in haar huidige conditie een enorme onderneming. Ze is echter vastberaden een steentje bij te dragen aan het werk van KNGF Geleidehonden. 'Ze hebben een eigen foksysteem. In het eerste jaar worden de pups opgevoed door gastgezinnen; daarna worden de honden binnen KNGF opgeleid. De een wordt blindengeleidehond, de ander hulphond en weer een ander PTSS-buddyhond.'

Steun Sheila, Mowgli en de KNGF door vandaag nog een sponsorbedrag over te maken!