14 december 2020

PZP lanceert aanbodvergelijking

Wat heeft de PolitieZorgpolis te bieden in vergelijking met andere zorgverzekeraars? Om dat inzichtelijk te maken is dit jaar op de PZP-website een speciale pagina geopend waarop pakketvergelijkingen te vinden zijn op basis van de standaardprofielen van Independer. Bekijk en vergelijk de speciale CZ-pakketten voor jongeren, gezinnen, alleenstaande volwassenen en senioren!

De PZP is een collectieve zorgverzekering die speciaal in het leven is geroepen voor (oud-) politiemedewerkers en hun gezinnen. Om die reden is zij niet te vinden op de huidige algemene vergelijkingssites. Dat heeft de PZP doen besluiten op zijn eigen website een overzichtspagina te lanceren. Daarop kunnen politiemensen bekijken welke aanbieders er allemaal zijn en welke zorgverzekering het beste bij hen past.

De vergelijkingen worden gemaakt op basis van de standaardprofielen van Independer, met als uitgangspunten de samenstelling van het gezin, leeftijd en het gebruik van vergoedingen.
In totaal zijn er vijf profielen om uit te kiezen:

  • Jongeren
  • Jongeren inclusief tandartsverzekering
  • Gezinnen
  • Alleenstaande volwassenen
  • Senioren

Bij het aanklikken van een profiel verschijnt een overzicht van de verzekeringen in beeld, gerangschikt op de hoogte van de premie (laagste premie bovenaan). In dat overzicht kun je ook zien wat de verzekeraar voor die premie aanbiedt.

Let op: de vergelijking concentreert zich op de productwensen van de gemiddelde Nederlander. De dekking van de PZP is over het algemeen beduidend ruimer.

  • KLIK HIER voor de vergelijkingspagina op de PZP-website.
  • KLIK HIER voor meer informatie over het speciale PZP-pakket voor jonge politiemedewerkers.
Meer over:
PZP