28 januari 2022

NPB zoekt creatief schrijftalent

De Nederlandse Politiebond (NPB) zoekt ter versterking van zijn communicatieteam per direct een creatief schrijftalent met mbo+ -werk- en denkniveau voor 25 uur per week. Solliciteren kan tot en met 25 februari 2022 door een brief met cv te sturen naar communicatie@politiebond.nl.

De kerntaken van de gezochte collega zijn schrijven, redigeren en publiceren. Je komt te werken op de afdeling Collectieve Belangenbehartiging (CBB) & Marketing van de NPB waarin je onder andere contacten onderhoudt met alle afdelingen binnen de werkorganisatie en met de (kader)leden binnen de vereniging ten faveure van onze website, leden-app, digitale nieuwsbrief, sociale-mediakanalen en ons digitale ledenmagazine.

De NPB is een vernieuwende vakbond en innovatief als vereniging waarin de medewerkers van deze afdeling een vooraanstaande rol spelen.

Wat kun jij?
Je hebt mbo+ -werk- en denkniveau, je bent creatief, beschikt over een vlotte pen en hebt actuele kennis van en interesse in het innoveren van communicatie-tools en apps. Je bent sociaal en communicatief vaardig en je bent accuraat en stressbestendig.

Wat bieden wij?
Een arbeidsovereenkomst voor 25 uur per week voor de duur van één jaar met een proeftijd van een maand en – bij voldoende functioneren – uitzicht op een vast contract. Conform de cao FNV Organisaties valt het bruto maandsalaris in schaal 8 en ligt bij een voltijds dienstverband van 35 uur per week tussen € 2.514 en € 3.283 bruto per maand. Daarnaast is er een goede pensioenregeling en krijg je 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Je ontvangt een Chromebook en mobiele telefoon en je hebt de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Waar ga je werken?
Een fijne werkplek in het Huis voor Veiligheid in Baarn waarin naast de NPB ook politiebond ACP is gehuisvest en waarmee wordt samengewerkt. We kennen een informele en gemoedelijke werksfeer. Je ontvangt hiërarchisch leiding van het hoofd werkorganisatie.

Wat is de sollicitatieprocedure?
Solliciteren kan tot en met 25 februari 2022. Stuur je sollicitatiebrief met cv naar communicatie@politiebond.nl. Voor inhoudelijke informatie kun je ook contact opnemen met Bas Nadorp via bnadorp@politiebond.nl.

Op basis van je sollicitatiebrief en cv ontvang je al dan niet een uitnodiging voor een gesprek met de selectiecommissie. Als je wordt uitgenodigd en de coronamaatregelen dat mogelijk maken, vindt het selectiegesprek plaats op 3 maart 2022 op ons hoofdkantoor in Baarn.

Meer over:
Vereniging