22 september 2022

NPB Workshop Festival: is politiewerk topsport?

Een van de acht workshops/lezingen tijdens het NPB Workshop Festival op vrijdag 14 oktober wordt gegeven door Danny Makkelie, professioneel voetbalscheidsrechter en inspecteur van politie. Hij neemt de NPB-leden mee in de wereld van de arbitrage op mondiaal niveau en legt de link tussen topsport en politiewerk. Kom het meemaken op de tweede dag van het NPB-congres in Assen!

NPB-leden kunnen gratis deelnemen aan twee van de acht workshops op vrijdag 14 oktober. Het voorprogramma bestaat uit een interview met Lieke Hester, hoofdagent aan Bureau Burgwallen in Amsterdam en schrijfster van het boek ‘Het kan ook nooit normaal’. In lekker eten en drinken tussendoor wordt voorzien. Voor deze vakbondsdag kun je buitengewoon verlof aanvragen op grond van artikel 35 van de rechtspositie politie (Barp).

Meld je vandaag nog aan voor de workshop IS POLITIEWERK TOPSPORT? door HIER TE KLIKKEN.

Danny Makkelie heeft inmiddels een naam opgebouwd als een inspirerende spreker over  leiderschap, teamwork, innovatie, technologie, communicatie en presteren onder druk. De rode draad in zijn verhalen is hoe onderling vertrouwen en samenwerken tot topprestaties en succes kunnen leiden.

Meer over:
Congres