24 september 2022

NPB Workshop Festival: het pensioencafé van de NPB

Een van de acht workshops tijdens het NPB Workshop Festival is het allereerste politiepensioencafé, met als gastvrouw NPB/ACP-pensioendeskundige Wendie van der Schuur. Een interactieve bijeenkomst waarin je allerlei interessante dingen leert over je pensioen, maar waarin er ook tijd is voor een meezinger en borrelpraat. Kom het meemaken op vrijdag 14 oktober - de tweede dag van het NPB-congres in Assen!

NPB-leden kunnen gratis deelnemen aan twee van de acht workshops op vrijdag 14 oktober. Het voorprogramma bestaat uit een interview met Lieke Hester, hoofdagent aan Bureau Burgwallen in Amsterdam en schrijfster van het boek ‘Het kan ook nooit normaal’. In lekker eten en drinken tussendoor wordt voorzien. Voor deze vakbondsdag kun je buitengewoon verlof aanvragen op grond van artikel 35 van de rechtspositie politie (Barp).

Meld je vandaag nog aan voor de workshop Het pensioencafé van de NPB door HIER TE KLIKKEN.

Inkomenszekerheid
Inkomenszekerheid is belangrijk voor iedereen, hoe jong of oud je ook bent en hoeveel jaren je ook bij de politie werkt. Geheid dat je weet wat er op je salarisstrook staat, maar hoe zit dat met je pensioen? Hoeveel pensioen heb jij opgebouwd? Welke keuzes heb je straks met die pot geld?

Vernieuwd pensioenstelsel
Bovendien staan we aan de vooravond van de komst van een vernieuwd pensioenstelsel. Welke vernieuwingen brengt dat voor jou met zich mee? Op welke manier zijn de vakbeweging als geheel en de politiebonden in het bijzonder bij dit proces betrokken? Hoe komen ze daarbij op voor jouw belangen?

Kom ook je licht opsteken in het politiepensioencafé!

Meer over:
Congres