26 september 2022

NPB Workshop Festival: het managen van energie, focus en veerkracht

Een van de acht workshops tijdens het NPB Workshop Festival op vrijdag 14 oktober wordt gegeven door Michael Kortekaas, bekend van Hunted, maar vooral actief als coach van mensen in high performance-beroepen. Hoe houd je je energiebatterijen opgeladen, een gezonde werk/privé-balans en focus op de dingen die je wilt bereiken? Kom het uit zijn eigen mond horen op de tweede dag van het NPB-congres in Assen!

NPB-leden kunnen gratis deelnemen aan twee van de acht workshops op vrijdag 14 oktober. Het voorprogramma bestaat uit een interview met Lieke Hester, hoofdagent aan Bureau Burgwallen in Amsterdam en schrijfster van het boek ‘Het kan ook nooit normaal’. In lekker eten en drinken tussendoor wordt voorzien. Voor deze vakbondsdag kun je buitengewoon verlof aanvragen op grond van artikel 35 van de rechtspositie politie (Barp).

Meld je vandaag nog aan voor de workshop Het managen van energie, focus en veerkracht in moeilijke tijden door HIER TE KLIKKEN.

In de workshop van Michael Kortekaas komten drie grote thema’s binnen mentale (veer)kracht aan bod:

1. Presteren onder (werk)druk;
2. Omgaan met verandering, teleurstelling en tegenslag;
3. Volhouden oftewel gedragsverandering.

Vanuit deze concepten maakt Michael Kortekaas de verbinding naar excelleren, werkgeluk, (persoonlijk) leiderschap en teamperformance en duurzame high performance.

Na deze sessie voel jij je weer helemaal scherp en fit!

Meer over:
Congres