30 september 2021

NPB-tip: Hiking & Adventures in 2022

Ook voor 2022 organiseren de collega’s achter Hiking & Adventures weer tal van sportieve en uitdagende avonturen in de buitenlucht. Iets waar politiemensen met (mentale) blessures veel baat bij kunnen hebben. NPB-leden krijgen ook volgend jaar 10 procent korting op één tocht naar keuze – met een maximum van € 50. Lees over de meest recente avonturen en het programma voor 2022 in de eerste digitale editie van Adventure-Times.

KLIK HIER voor het eerste digitale nummer van Adventure-Times!

Hiking & Adventures wordt bestuurd door Micha de Heus (penningmeester), Joost Ruijter (secretaris) en Hans Robijn (voorzitter). Ondernemende en avontuurlijke politiemensen, die jaarlijks meerdere activiteiten in de buitenlucht organiseren, zowel in als buiten Europa.

De meeste deelnemers werken bij de Nationale Politie. Sommige zijn superfit, andere zijn min of meer ernstig beschadigd door het leven of door het politiewerk. In augustus van dit jaar deden bijvoorbeeld veertien collega’s met PTSS, burn-out of ander (mentaal) letsel mee aan de Fjällräven Classic: 110 kilometer wandelen door Zweeds Lapland. Een gedenkwaardige prestatie. Op de tocht gingen drie collega’s als begeleiding mee. De reis werd mede mogelijk gemaakt door de politie-eenheden Den Haag, Noord-Holland en Oost-Brabant.

Hiking & Adventures geeft ook een informatiekrant uit, getiteld Adventure-Times. Met ingang van dit najaar (het zesde nummer) verschijnt dit periodiek in digitale vorm. Die eerste digitale editie is HIER TE LEZEN.

Maximaal € 50 korting voor NPB-leden
NPB-leden die aan een excursie van Hiking & Adventures meedoen, krijgen aan het eind van het jaar maximaal € 50 van het betaalde inschrijfgeld vergoed door de NPB. Daar hoeven ze zelf niets voor te doen; afgesproken is dat Hiking & Adventures de NPB in het najaar voorziet van een lijst met deelnemers die recht hebben op het ontvangen van deze tegemoetkoming.

Meer informatie? Kijk op de website van Hiking & Adventures!

Meer over:
Vereniging