17 april 2018

NPB-scholing 2018: blijf jzelf ontwikkelen!

Wist je dat je als NPB-lid gratis gebruik kunt maken van een scala aan trainingen, workshops en themadagen? Wij vinden ‘blijven leren’ belangrijk en investeren daar als vakbond graag in zodat jij je persoonlijk kunt ontwikkelen en sterker in je werk komt te staan. Meld je nu aan voor een van onze cursussen!

Het hele jaar door bieden wij onze leden gratis trainingen, workshops en themadagen aan. Voor het meedoen daaraan kun je bovendien vakbondsverlof opnemen, zodat je leert in werktijd.

FIRST AID UNDER DANGER (FAUD)

De NPB biedt collega’s die in de frontlinie werken een training First Aid Under Danger aan. Hierbij leer je op basis van het strakke MATCH-protocol om te gaan met de zogenaamde Medic Pouch, een kit met levensreddende middelen zoals chest seal, celox raid, een drukverband en een tourniquet.

De training vindt plaats op de IBT-centra in Almere (15 mei en 1 juni) en Leusden (18 mei en 12 juni). Zij wordt gegeven door de initiatiefnemer, collega Colin Willemsen (foto). Na het volgen van de mariniersopleiding heeft hij 3,5 jaar bij de Marechaussee gewerkt en is daarna overgestapt naar de Nationale Politie (eenheid Amsterdam).

KLIK HIER om je aan te melden voor de FAUD-training. Let op: het aantal plaatsen is beperkt! Meer info op www.faud.nl.

-------------------

KADEROPLEIDING

Voel jij er wel wat voor om binnen de NPB actief te worden? Meld je dan aan voor de tweedaagse opleiding tot kaderlid! In deze introductiecursus leer je van alles over het ontstaan, de visie en principes, het beleid en de werkwijze van de NPB. Daarnaast staan de beginselen van het actief organiseren en mobiliseren van leden op de werkvloer centraal.

De cursus wordt gegeven in samenwerking met de FNV Kaderacademie. Hij bestaat uit twee (niet opeenvolgende) dagen. Die beginnen om 9.30 uur en duren tot 16.30 uur. De locatie is het NPB-hoofdkantoor. De voorjaarscursus vindt dit jaar plaats op 6 en 27 juni.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN. Je aanmelding wordt definitief nadat je NPB-afdeling en de bijbehorende eenheidsbestuurder ermee akkoord zijn gegaan.

--------------------

LOOPBAANADVIES

Als NPB-lid heb je gratis toegang tot de trainingen van FNV Loopbaanadvies. Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil je werken aan je persoonlijke vaardigheden? Elke dinsdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur zitten de loopbaancoaches van de FNV voor je klaar op een spreekuur bij jou in de buurt. Zij geven je graag informatie over de beschikbare trainingen en workshops en advies over welke stappen je kunt nemen.

Het bezoeken van een loopbaanspreekuur is gratis voor jou als NPB-lid. Surf naar www.fnvwerkt.nl en maak online een afspraak!

Lukt het niet online een afspraak te maken of wil je meer weten over FNV Loopbaanadvies? Bel dan met het FNV contactcenter via 088 – 368 0 368 (ma t/m vrij op kantooruren).

KLIK HIER om het filmpje over de ervaringen van politieman Murat met FNV Loopbaanadvies te bekijken!