17 mei 2022

Er is nieuwe NPB PolitiePost!

Op weg naar de zomer presenteert de NPB het derde nummer van zijn digitale bondsblad: de NPB PolitiePost. Vol met informatie die voor NPB-leden van belang en/of interessant kan zijn, vaak met links naar artikelen die dieper ingaan op het aangesneden onderwerp of zaken in een breder perspectief plaatsen.

KLIK HIER om de nieuwe PolitiePost te lezen!

Dit keer uiteraard volop aandacht voor het afsprakenpakket waarover de onderhandelaars van de bonden en de werkgever op woensdag 4 mei een voorlopig cao-akkoord bereikten. Daarnaast ook ruimschoots aandacht voor het tweedaagse bondscongres dat in oktober in Assen plaatsvindt en voor de mogelijkheid om daar als ‘gewoon NPB-lid’ op aanwezig te zijn, mee te praten en… mee te stemmen.

In de nieuwe PolitiePost ook een uitgebreide bespreking van de perikelen binnen de Landelijke Eenheid, gebaseerd op het tussenadvies dat de commissie-Schneiders in februari uitbracht.  Ook interessant: hoe vergaat het studenten, docenten en begeleiders ruim een jaar na de lancering van PO21? In de  nieuwe PolitiePost de tussenstand, mede gebaseerd op interviews met de voorzitters van de politiebonden.

En dat zijn dan nog maar vier van de vijftien redactionele pagina's!
Veel leesplezier!