13 februari 2018

NPB opent digitaal CAO MELDPUNT

Ze zijn begonnen: de besprekingen tussen jouw vakbond en de minister van Justitie en Veiligheid over een nieuwe politie-CAO voor iedereen bij de politie. Alweer een nieuwe CAO, terwijl we nog wachten op het realiseren van afspraken in de vorige?! Ja, en dit keer ook met de krabbel van de korpschef eronder. Uit de inzetbrief van minister Grapperhaus en korpschef Akerboom maken we op dat we het opnieuw niet zonder slag of stoot gaan redden en dus staan we nu al in actiestand.

  • Ben jij het ook beu dat je te weinig collega’s hebt om je eigen veiligheid en die van de mensen op straat te waarborgen?
  • Dat er binnen het korps te weinig doorstroomkansen zijn?
  • Dat alle mogelijkheden om versleten politiemensen vervroegd te laten stoppen met werken zijn wegbezuinigd?
  • Dat de beloning van het politiewerk de afgelopen zeven jaar flink aan koopkracht heeft ingeboet?

Kom dan in actie! Steun de standpunten van de gezamenlijke politiebonden en zorg samen met alle collega’s voor een fatsoenlijke nieuwe CAO!

Klik HIER en lees alles over onze standpunten, welke acties we waar en wanneer gaan voeren en wat jij daarin kan betekenen. Je kan je collega’s al helpen door de acties te steunen, door een actieve rol daarin te spelen en/of door je ervaringen te delen via ons CAO MELDPUNT.

Doe mee en steun de acties van de gezamenlijke bonden!

Meer over:
CAO