8 november 2017

NPB-ledenpeiling over CAO-wensen

Welke arbeidsvoorwaarden bij de politie wil jij het liefst verbeterd zien? Meld je wensen door mee te doen aan onze digitale ledenpeiling! Ze gaan dan deel uitmaken van de NPB-inzet bij de komende CAO-onderhandelingen met de werkgever.

Begin 2018 beginnen de NPB en de andere politiebonden aan de onderhandelingen met minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid (J&V) over een nieuwe politie-CAO. Het doel daarvan is nieuw pakket afspraken maken over het op peil houden of verbeteren van de arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden bij de politie.

Welke zaken moeten de NPB-onderhandelaars daarbij het zwaarst laten wegen dit keer? Dat blijkt uit de inzet die we op tafel leggen: een lijst met onderwerpen waarover we met voorrang afspraken willen maken.

Geven en nemen
Onderhandelen is en blijft natuurlijk een kwestie van geven en nemen. De werkgever verwacht wel het een en ander terug te krijgen voor het extra arbeidsvoorwaardengeld dat hij beschikbaar stelt. En al onze wensen tegelijkertijd binnenhalen zal ook dit keer ongetwijfeld niet lukken.

Tot en met 22 november
Des te belangrijker is het dat de NPB-onderhandelaars goed weten op welke resultaten de leden het meest zitten te vlassen. Doe dus mee aan onze digitale peiling en maak jouw CAO-wensen bekend! Dat kan tot en met woensdag 22 november.

Klik hier voor het digitale enquêteformulier.

Bij voorbaat dank voor de moeite!

Meer over:
CAO