13 juli 2021

NPB lanceert digitaal bondsblad - PolitiePost!

De eerste editie van Politiepost, het nieuwe bondsblad van de NPB, is verschenen. Een digitaal magazine (alleen online te lezen), dat vier tot zes keer per jaar bij de leden bezorgd zal worden. De opzet is een gevarieerd buffet van smakelijke infohapjes, met volop mogelijkheden om door te klikken naar meer (achtergrond)informatie, maar ook naar bijvoorbeeld officiële documenten, e-mailadressen en filmpjes.

In de NPB Politiepost vind je inhoudelijke updates over het vakbondswerk van de NPB, maar ook artikelen waarin collega’s vertellen over hun politiewerk/opleiding of hardop nadenken over bijvoorbeeld de politiecultuur in de 21-ste eeuw of de Nederlandse pensioenpolitiek. Daarnaast biedt de PolitiePost volop informatie over de consumentenvoordelen die de NPB voor zijn leden weet te organiseren, onder andere in samenwerking met FNV Ledenvoordeel.

Bij het ‘doorbladeren’ van de PolitiePost is voorzien in het nodige digitale gebruiksgemak: vaak kun je via één klik het gewenste artikel in beeld krijgen (bijvoorbeeld bij de aankeilers op het openingsscherm). Maak vooral ook gebruik van de menu-mogelijkheden links onderaan het scherm (terug naar de voorpagina, naar de inhoudsopgave en volledig scherm) en natuurlijk van de voor- en achteruitpijltjes rechts onderaan.

Meer over:
PolitiePost