6 november 2019

NPB-kaderdag 2019

Op donderdag 12 december presenteert de NPB in Noord-Brabant zijn jaarlijkse kaderledendag. Een speciale bijeenkomst om onze actieve leden te bedanken voor hun inzet voor de bond. Zoals altijd proberen we daar ook dit keer een even gezellige als gedenkwaardige dag van te maken. Qua de locatie zit dat wel goed, want de NPB-kaderdag vindt dit jaar plaats in hartje Den Bosch.

Dat is een stad waar de NPB zich altijd erg thuis voelt, waarschijnlijk omdat oud en nieuw (historisch en modern) elkaar daar op zo’n vanzelfsprekende manier aanvullen en versterken. Een dynamiek waar ook de NPB onophoudelijk naar streeft.

Trots en nieuwsgierig
De NPB is een vakbond die trots is op zijn verleden en nieuwsgierig naar zijn toekomst. Een vakbond die dankbaar terugkijkt op oude prestaties en vol ambitie vooruitkijkt naar nieuwe. Dat doen we onder andere door één keer per jaar de tijd te nemen om onze kaderleden bij elkaar te brengen en eens goed in het zonnetje te zetten.

Leuk programma
Heb jij in 2019 een bijdrage geleverd aan ons vakbondswerk? Dan bieden wij jou op donderdag 12 december tussen 11.00 en 17.00 uur graag een leuk programma aan – samen met tientallen andere collega’s uit het hele land.

Kun je erbij zijn op onze kaderledendag in Oeteldonk? Meld je dan vooraf even aan; dat is voor ons logistiek erg handig. Aanmelden is zo gepiept VIA DEZE LINK.

Graag tot ziens in Den Bosch!

Meer over:
Vereniging