1 mei 2019

Mis hem niet volgende week: de NPB-iftar 2019!

Voor de derde keer op rij grijpt de NPB de ramadan aan om te laten zien hoe leuk en lekker het kan zijn om culturen met elkaar te verbinden. Kom op woensdag 8 mei ook meeproeven van een buffet met heerlijke iftar-gerechten en meeschateren om maar liefst drie stand up-comedians – uiteraard met uiteenlopende sociaal-culturele achtergronden. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus meld je vandaag nog aan!

De NPB-iftar 2019 vindt plaats op woensdag 8 mei, van 18:30 tot 23:00 uur in Locatie 78 in Bunnik. Aanmelden doe je door HIER TE KLIKKEN.

Samen lachen, gieren en... smullen! KLIK HIER om de flyer te downloaden.

Samir Fighil
In 2011 stapt Samir Fighil het cabaretvak in. De spotlights en het podium passen hem als een op maat gesneden pak. Al in 2011 wint hij in Den Haag de Street Life Award voor jong aanstormend talent. Samir staat al snel op kleine en grote podia door heel Nederland, solo, maar ook samen met andere grote talenten.

Esther van der Voort
Een comedian met een ontwapenende directheid, dat is Esther van der Voort. Als comedian staat ze bekend om haar schaamteloze verhalen. En die heeft ze. Want als veertigplusser gaat het allang niet meer over 'het is uit met mijn vriendje', want de scheidingspapieren zijn al jaren geleden getekend…

Mark Waumans
Was iedereen maar zo lekker moeilijk als Waumans. Dat zou de wereld toch een stuk mooier maken. Iedereen gaat naar rechts? Dikke kans dat hij naar links gaat. Maar dan wel met een omweg. Op zoek naar hobbels in de weg. Geen wonder dat hij nog wel eens verstrikt raakt in zijn eigen gedachtes.

Meer over:
Vereniging