27 september 2023

Nieuwe gratis cursussen en trainingen voor NPB-leden

In 2021 hebben de politiebonden NPB en ACP samen het Instituut voor Veiligheid opgericht. Een coöperatie die beroepsopleidingen en trainingen organiseert die het vakmanschap binnen het veiligheidsdomein versterken. In oktober 2023 presenteert het Instituut drie nieuwe cursussen en trainingen, waar (ook) NPB-leden GRATIS aan kunnen meedoen. Iets voor jou? Meld je aan!

THEMABIJEENKOMST PTSS
Wanneer: donderdag 19 oktober 2023
Tijdstip: 16.00 - 18.00 uur
Locatie: Huis voor Veiligheid, Tolweg 5 in Baarn
Spreker: Dick Kleijn, Stichting Politie Veteraan (SPV)

Politiewerk brengt het omgaan met heftige incidenten en aangrijpend menselijk leed met zich mee. In combinatie met de toenemende mentale druk die er vanuit de maatschappij op politiemedewerkers wordt gelegd kan dat op een gegeven moment leiden tot mentale overbelasting en het worstelen met morele dilemma’s. Hoe fijn is het dan om een luisterend oor te vinden bij een ervaringsdeskundige collega.

Stichting Politie Veteraan vangt al ruim vijf jaar mentaal overbelaste collega’s op vanuit gelijkwaardigheid. Deze enorme schat aan ervaring willen de collega’s graag delen in samenwerking met de Nederlandse politiebond.

Na afloop is er een borrel om over dit onderwerp samen nog door te praten.
Gratis deelnemen? Meld je aan OP DEZE PAGINA!

--------------------

ONSCHULDIG BEKENNEN
Wanneer: dinsdag 24 oktober 2023
Tijdstip: 16.00 tot 18.00 uur
Locatie: Huis voor Veiligheid, Tolweg 5 in Baarn
Spreker: Joyce van der Mark (rechtspsycholoog)

Na Lucia de B., de Schiedammer parkmoord, de Arnhemse villamoord en de Warnsveldse pompmoord is voor iedereen duidelijk dat valse bekentenissen een feit zijn. Maar hoe komen deze tot stand? En geloven mensen die bekennen altijd in hun eigen bekentenis? Waarom zou iemand een moord bekennen die hij niet gepleegd heeft? Zou je zelf in staat zijn tot het afleggen van een valse bekentenis? En wat kun je er als verhoorder aan doen om dit te voorkomen?

Het antwoord op deze vragen behandelen we in deze lezing.
Gratis deelnemen? Meld je aan OP DEZE PAGINA!

---------------------

VITAAL EN GEZOND IN DE 21-STE EEUW
Wanneer: maandag 30 oktober 2023
Tijdstip: 16:00 – 18:00 uur
Locatie: Huis voor Veiligheid, Tolweg 5 in Baarn
Trainers: Evelyne en Elysa Kramer

Ons lichaam is een geweldig en geavanceerd systeem. Iedere cel in ons lichaam – botten, huid, zenuwstelsel, spieren – is geladen met elektriciteit, net als bij een kleine batterij. Deze bio-elektriciteit stelt ons brein in staat om signalen naar ons lichaam te sturen, waardoor wij ons hebben kunnen ontwikkelen van eiblaasje tot baby.

Straling, elektromagnetische velden, gifstoffen uit het milieu, slechte voeding, stress en trauma’s putten onze cellen uit en beïnvloeden de optimale lading negatief, waardoor zich problemen kunnen manifesteren in de geest en in het lichaam.

Onder bepaalde omstandigheden heeft ons lichaam het vermogen om zichzelf te genezen en gezond te blijven. Het Energy Enhancement Systeem (EES) zorgt voor die omstandigheden.

EES genereert een energieveld op basis van bio-active Scalar energie. Een verblijf in dit energieveld kan helpen de effecten van storende frequenties in het lichaam te elimineren en optimaliseert de energie op celniveau tot 70-90 millivolt. Dit is conform de originele blauwdruk van ons lichaam. Naarmate het laden van de cellen vordert, worden steeds meer toxines in de cel vrijgegeven.

Onderzoek heeft aangetoond dat sessies in een EES kunnen leiden tot dna-reparatie en het activeren van stamcellen in het eigen lichaam. Deze technologie creëert de optimale omgeving voor ons lichaam en verbetert de circulatie, zuurstofopname en verhoogt de energie in de cellen. In deze toestand kan het lichaam zich verjongen en zijn algehele gezondheid en balans herstellen.

Het EES is klinisch bestudeerd door meerdere externe partijen.
Gratis deelnemen? Meld je aan OP DEZE PAGINA!

Meer over:
NPB-scholing