6 september 2019

Nieuw: NPB-loket voor politiestudenten

Volg jij een opleiding aan de Politieacademie en heb je behoefte aan juridische bijstand? Als lid van de Nederlandse Politiebond kun je die raad en daad nu nog doelgerichter per e-mail aanvragen. De NPB heeft namelijk een speciaal digitaal studentenloket geopend.

De rechtshulp van de NPB staat bekend om vele kwaliteiten, waaronder zijn specialistische deskundigheid, zijn uitgebreide dekking en zijn goede bereikbaarheid. Politiestudenten weten de weg naar deze dienstverlening dan ook prima te vinden.

Toch heeft de grootste politiebond van Nederland op dit punt nog een extra voorziening in het leven geroepen. Vanaf nu kunnen collega’s die een opleiding volgen aan de Politieacademie ook met juridische en praktische vragen bij de NPB terecht via het speciale digitale loket studenten@politiebond.nl.

Via het NPB-studentenloket kun je 24/7 een (juridische) hulpvraag indienen die betrekking heeft op je politieopleiding of stage. Je krijgt vervolgens zo spoedig mogelijk een reactie – per e-mail of (indien nodig of gewenst) per telefoon.

De NPB: daar kom je verder mee!

Meer over:
Student