25 augustus 2023

NPB zoekt per direct een nieuwe eenheidsbestuurder

De Nederlandse Politiebond zoekt per direct een eenheidsbestuurder voor 35 uur per week. Het salaris bedraagt per maand minimaal € 3.989 bruto en maximaal € 5.618 bruto bij een voltijd dienstverband (= 35 uur). Je ontvangt zowel vakantiegeld als een eindejaarsuitkering van 8,33 procent. Solliciteren is mogelijk tot en met zondag 17 september aanstaande.

Het huidige team van vijf eenheidsbestuurders; Paul Lathouwers (rechts) stapt over naar een baan bij de FNV.

-------------------------------------------------

De NPB is een vakbond voor personeel van de Nationale Politie. Namens 28.000 leden zijn wij dagelijks in de weer om bij de werkgever betere arbeidsvoorwaarden te bedingen. Daarnaast biedt ons eigen juristen- en advocatenteam dag in dag uit rechtshulp aan leden die in problemen (dreigen te) komen op het gebied van werk en inkomen, letselschade en strafrechtelijke vervolging. Iets dat elke politieambtenaar kan gebeuren.

Als eenheidsbestuurder spreek je onze leden, inventariseer je de problemen, activeer je de leden om samen collectieve kwesties aan te pakken en (zo nodig) acties te voeren. Je komt te werken op de afdeling Collectieve belangenbehartiging (CBB) & Marketing van de NPB. Door je werk als eenheidsbestuurder leer je niet alleen onze leden om op te komen voor hun rechten, maar lever je ook een positieve bijdrage aan het aantrekkelijker maken van het vakbondswerk en werk je mee aan een versterking van onze vereniging in al haar facetten.

Wie zijn wij?
De NPB is een warme en hartelijke organisatie met betrokken en bevlogen medewerkers. Het hoofdkantoor van de NPB is gevestigd in Baarn in het Huis voor Veiligheid. Een prachtig pand, waarin ook de ACP is gevestigd, een politievakbond waar we nauw mee samenwerken, net als met de politievakbonden Equipe en ANPV. Tevens is hier het Instituut voor Veiligheid gevestigd, de scholingstak van de gezamenlijke politievakbonden.  Wij werken samen in een informele en gemoedelijke sfeer.

Wat kun jij?
Je hebt Hbo werk- en denkniveau, beschikt over kennis van en interesse in rechtspositie en arbeidsvoorwaarden van onze leden en je gelooft in een sterke vakbeweging. Je bent communicatief en sociaal vaardig, je bent een netwerker pur sang. Ook beschik je over een flinke dosis overtuigingskracht.

Wij bieden
Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. Je krijgt dus direct een vast contract. Het bruto maandsalaris valt, conform de Cao FNV Organisaties, in schaal 13 en ligt, bij een voltijds dienstverband van 35 uur per week, tussen € 3.989 en € 5.618 bruto per maand. Daarnaast is er een goede pensioenregeling en krijg je 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Sollicitatieprocedure
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Andy van Duinen via telefoonnummer 06 - 387 34 291. Heb je belangstelling en denk je de persoon te zijn die wij zoeken? Stuur dan uiterlijk zondag 17 september je cv en je motivatie om te solliciteren naar avduinen@politiebond.nl o.v.v. Sollicitatie vacature eenheidsbestuurder en ter attentie van Andy van Duinen, hoofd werkorganisatie NPB.

Er kan een briefselectie worden gehouden. Dit betekent dat we op basis van je brief met cv besluiten of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Zo ja, dan is dat een gesprek met Andy van Duinen en een eenheidsbestuurder uit ons team Collectieve belangenbehartiging.

Meer over:
Vereniging