23 augustus 2022

Ledenvergadering NPB-afdeling Den Haag

Op donderdag 22 september organiseert de NPB-afdeling Den Haag een ledencafé. Dat gezellig samenzijn wordt dan gecombineerd met de algemene ledenvergadering. Tijdens de bijeenkomst aan het strand worden onder andere de jubilarissen in het zonnetje gezet. Verder neemt Irma Neijman afscheid als voorzitter van de afdeling.

Nazomeren
Strandpaviljoen Bugaloe Beach is de toepasselijke 'nazomerse' locatie voor het ledencafé annex algemene ledenvergadering. Hier zijn de leden op 22 september vanaf 16.30 uur welkom. Na een kop koffie, thee of een drankje start het officiële gedeelte met bestuurlijke zaken en de huldiging van jubilarissen. Het geheel wordt vervolgens smakelijk en gezellig afgesloten met een barbeque-buffet.

Afscheid Irma
Met deze ALV van 2022 neemt Irma Neijman na vier jaar afscheid als voorzitter van het afdelingsbestuur. In deze periode heeft ze zich onder meer ingezet voor het verhogen van de instroom van mensen met een migratie-achtergrond. Ook stond ze bijvoorbeeld aan de wieg van de ingevoerde toelatingstest voor mensen die niet aan de diploma-eisen voldoen.

Beach club
Paviljoen Bugaloe Beach ligt aan het strand van Ter Heijde, een kleine kustplaats tussen Kijkduin en Hoek van Holland. Zoals aangegeven staan hier op donderdag 22 september vanaf half vijf in de middag de deur open voor de leden en andere bezoekers. Naar verwachting is de bijeenkomst rond 21.00 uur ten einde. Parkeren kan gratis bij de gebouwen van de KNRM en de Monsterse Reddingsbrigade.

Aanmelden voor ledencafé/ALV 2022 op 22 september kan via het NPB-bestuur van afdeling Den Haag.

 

Meer over:
Bestuur