10 oktober 2017

Laat je inspireren op themadag Binnenstebuiten

Diversiteit, inclusie, doelstellingspercentages instroom, interne onveilige cultuur, integriteitdiscussies, falend beleid… Genoeg onderwerpen die ons de laatste tijd in een wurggreep hielden. De hoogste tijd dus voor een ommekeer. Laten we daar op 29 november 2017 een positieve bijdrage aan leveren.

De FNV Veiligheid bonden NPB, AFMP en MARVER organiseren dan gezamenlijk de inspirerende en waardevolle themadag Binnenstebuiten. Het doel: de krachten nog beter te benutten en te bundelen. Het thema: inclusie binnen het veiligheidsdomein. Deskundigen uit verschillende segmenten van dit domein delen hun visie en ervaringen. Wat en wie kun je verwachten?

Erik Akerboom
Korpschef Erik Akerboom deelt zijn denkbeelden over inclusie met ons. Dat doet hij met zijn ervaringswerelden defensie en politie in gedachten. Ook professor dr. Desiree Verweij (hoogleraar Filosofie en Militaire Ethiek) zal haar ervaringen en beelden met ons uitwisselen. Vervolgens neemt Saskia Maarse ons ‘onder de zeespiegel’ mee om onze eigen cultuur nog beter te kunnen begrijpen.

Nieuwe inzichten
Inclusie werkt twee kanten uit. Daarom geven we op deze dag ook ruimte aan interactie, nieuwe inzichten, het delen van ideeën en uiteraard het vergroten van je netwerk. Voor de extra motiverende prikkels hebben we Raja Felgata (journalist en ondernemer) als dagvoorzitter aangetrokken.

Expositie en workshops
Daarnaast geeft Dwight van van de Vijver een spoken-word voordracht. Ook is er een mooie expositie en diverse workshops (o.a. door luitenant-kolonel Mostafa Hilali). Kortom, er is voor jou genoeg te beleven om deze dag de moeite waard te maken!

Geef je snel op en sluit aan bij de inclusiebeweging om van elkaar te leren, beter te leren kennen en je netwerk te vergroten! Aanmelden kan tot 20 november via Binnenstebuiten@fnvveiligheid.nl. Tot dan!

Download hier de poster

 

Op de foto's van boven naar beneden: Dwight van van de Vijver, Desiree Verweij, Mostafa Hilali, Raja Felgata, Saskia Maarse, Erik Akerboom.