13 september 2021

Kan jij binnen de Nationale Politie (voldoende) jezelf zijn?

Op dinsdag 5 oktober is het ‘Diversity Day’, met dit jaar als thema: jezelf zijn op je werk. Aanleiding voor de FNV – de grootste vakorganisatie van Nederland, waarbij ook de NPB is aangesloten – om te peilen hoe het staat met de ruimte voor diversiteit op de werkvloer. Kan jij binnen het korps (voldoende) jezelf zijn? Laat het ons weten en vul anoniem onze enquête in. Dat kost je hooguit 7 minuten.

Klik hier om de vragenlijst te starten!

De NPB en de FNV vinden het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn op hun werk. Alleen dan kun je immers je talenten optimaal benutten. Als er ruimte is voor de ander, kan iedereen een unieke bijdrage leveren.

Wanneer kun je jezelf zijn?
Graag nodigen we je uit om mee te doen aan ons onderzoek over jezelf zijn op je werk. We zijn erg benieuwd naar wat jij daaronder verstaat en in hoeverre de Nationale Politie als werkgever aan jouw behoeftes op dat punt tegemoet komt.

Volstrekt anoniem
Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke bureau Totta Research. Alle verstrekte informatie, persoonlijke gegevens en meningen worden vertrouwelijk verwerkt en ontdaan van mogelijkheden tot identificatie. Meewerken aan het onderzoek is dus strikt anoniem.

Meer over:
FNV