10 augustus 2017

Kom ook naar de eerste BOA-dag van de NPB!

Op vrijdag 22 september 2017 presenteert de NPB een informatieve en afwisselende vakbondsdag voor BOA's buiten de Nationale Politie. Zowel leden als niet-leden zijn welkom. Kom ook naar Breukeleveen en breng iemand mee!

De NPB combineert samen dingen bespreken graag op een prettige manier met samen dingen doen. Daarom vindt de eerste BOA-dag van de NPB plaats in watersport- en natuurgebied De Loosdrechtse Plassen.

Indoors
We hopen je tussen 9.00 en 10.00 uur te kunnen verwelkomen met koffie en gebak in Paviljoen de Strook in Breukeleveen (Nieuweweg 28, 3625 AZ). Daar zullen in de loop van de dag – tot uiterlijk 16.00 uur – workshops en presentaties worden gegeven over

  • Samenwerking met de politie binnen de openbare ruimte
  • Het schrijven van een degelijk proces verbaal
  • Integrale beroepsvaardigheidstraining (IBT)
  • Het bieden van eerste hulp en de afhandeling daarvan

Outdoors
Tussendoor staan allerlei activiteiten op het water en op de eilanden gepland, dus zorg dat je comfortabele kleding aan hebt!

Aanmelding
Voor de logistieke organisatie is het handig als we vooraf een inschatting kunnen maken van het aantal deelnemers. Vandaar het verzoek om je komst even digitaal aan te kondigen. Dat kan heel simpel door een mail te sturen naar Marco Schipper. Vermeld daarin ajb je naam en telefoonnummer en eventueel de naam van de collega die met je meekomt.

Graag tot ziens op 22 september!

Meer over:
BOA