29 september 2017

Jubilarissendag Midden-Nederland

Op vrijdag 22 september organiseerde de ‘vernieuwde’ NPB-afdeling Midden-Nederland voor het eerst een jubilarissendag. In Dierenpark Amersfoort werd een groot aantal trouwe leden in het zonnetje gezet: elf keer een 25-jarig jubileum; tien keer een 40-jarig jubileum, twee keer een 50-jarig jubileum en drie keer een 60-jarig jubileum.

De jubilarissen en hun partners werden met koffie en gebak ontvangen door drie leden van het afdelingsbestuur (Dennis Spaanstra, Teun de Vries, Maureen Wildvank) en IBB-coördinator Janine Vos, samen met hoofdbestuurder Latifa al Ayachi en eenheidsbestuurder Paul Lathouwers.

Jarenlange steun
Voor velen was het een weerzien met oude bekenden en zelfs klasgenoten. Toen iedereen was gearriveerd nam afdelingsvoorzitter Dennis het woord. Hij dankte de jubilarissen voor hun jarenlange steun en sprak de aanwezigen bij over de komende OR-verkiezingen en CAO-onderhandelingen.

Lid sinds 1957
Aansluitend werden de speldjes en bloemen uitgereikt, met uiteraard speciale aandacht voor de drie leden die zich al in 1957 bij de NPB hadden aangesloten en ons vakbondswerk tot op de dag van vandaag mede mogelijk zijn blijven maken.

De dag werd afgesloten met een uitgebreide lunch, waarna de gasten op eigen gelegenheid het dierenpark konden bezoeken. Al met al een hele leuke en geslaagde jubilarissendag!