26 oktober 2017

Pensioenpetitie: op naar de 40.000 handtekeningen!

Ruim 20.000 handtekeningen voor een goed (vroeg)pensioen. Na twee weken is dat de tussenstand van het burgerinitiatief, gestart door de voorzitters van de gezamenlijke politiebonden. De maat is vol. Dat signaal geven de collega’s ook vandaag in Oost-Nederland af met een werkonderbreking.

“Zoveel mensen die ons steunen, zowel collega’s als burgers. Dat is natuurlijk geweldig. Laten we de komende weken zoveel mogelijk mensen oproepen hetzelfde te doen om de tweede helft een benodigde handtekeningen binnen te halen”, aldus een woordvoerder van de bonden. “Met 40.000 handtekeningen maken we een belangrijk punt om fiscale en juridische blokkades op te heffen en cao-afspraken te kunnen maken.”

Nog niet getekend? Doe het nu! En activeer de mensen om je heen hetzelfde te doen.

Zet je handtekening op: www.politiepensioen.nl

 

 

Politiek, kom in actie
De bonden leggen de bal bij de politiek. Het nieuwe kabinet moet in actie komen om de blokkades voor een fatsoenlijk politiepensioen weg te nemen. Dat is een absolute voorwaarde om te werken aan nieuwe cao-afspraken. Politiemensen zien al jaren hoe de pensioenleeftijd iedere keer wordt opgerekt. De maat is echt vol. Dat blijkt ook uit de opkomst tijdens de werkonderbrekingen die gaande zijn. Zoveel collega’s zijn het zat en laten zich horen.

Meer werkonderbrekingen
Vandaag (donderdag 26 oktober) vindt de 3e werkonderbreking plaats in de vorm van een actiebijeenkomst in Apeldoorn. Er staan er nog twee op stapel in Oost-Brabant en Zeeland-West-Brabant. Kom ook!

Dinsdag 31 oktober
Oost-Brabant
09:30-11:30 uur
Mathildelaan 4, Eindhoven

Dinsdag 31 oktober
Zeeland-West-Brabant
13:30- 15:30 uur
Mijkenbroek 31 Breda

 

Meer over:
CAO
Pensioen