3 december 2021

Congres der Onmisbaren: meld je aan!

De politiek staat altijd klaar om voor de onmisbaren te klappen, maar is te krenterig om voor hun zware werk fatsoenlijk te lappen. Basta! We hebben er genoeg van te weinig te krijgen – en dat zullen we laten merken. Op maandagavond 13 december organiseert de FNV een digitaal congres voor beoefenaars van cruciale beroepen - zoals dat van politiemedewerker. Ben jij er ook bij? Meld je vandaag nog aan via onderstaande link!

KLIK HIER om je aan te melden voor het online Congres der Onmisbaren!

Recent kondigde de regering een nieuwe lockdown aan: iedereen wordt gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken. Maar wie kunnen helemaal niet thuis werken? Wie gaan iedere dag de deur uit om voor ons land te zorgen? Exact. Dat zijn de onmisbaren: de zorgverleners, leerkrachten, schoonmakers, vuilnisophalers, kinderopvangmedewerkers, chauffeurs, politieagenten, beveiligers, post– en pakketbezorgers, supermarktmedewerkers, militairen, brandweermensen, medewerkers in het openbaar vervoer en alle andere cruciale beroepen.

Deze mensen verdienen respect en waardering. In plaats daarvan lopen ze tijdens hun werk hoge risico’s voor bescheiden lonen, maar wel met veel onzekerheid en een te hoge werkdruk. Daar moet het nieuwe kabinet verandering in brengen! Onze belangrijkste eisen zijn een minimumloon van minstens € 14 per uur, minder werkdruk (voldoende collega's) en minder onzekerheid (meer vaste contracten).

Steun jij deze eisen ook? Kom dan naar het Congres op 13 december!

  • Wat? Congres der Onmisbaren
  • Wanneer? Maandagavond 13 december
  • Hoe laat? Van 19:30 tot 21:00 uur. Inloop vanaf 19:00 uur.
  • Waar? In Zoom. De link ontvang je een aantal dagen voor het Congres

KLIK HIER om je aan te melden!