3 februari 2023

Gratis Werkenergie vitaliteitscheck voor NPB-leden

Corona, maatschappelijke onrust en onderbezetting hebben de afgelopen twee jaar een flinke wissel getrokken op de mentale vitaliteit van politiemensen. Heb jij het gevoel dat je (werk)energiebalans in die tijd is verstoord en wil je meer weten over manieren om daarin verbetering te brengen? NPB-leden kunnen daarvoor GRATIS gebruik maken van de digitale Werkenergie vitaliteitscheck.

Onder de noemer ‘Vitale politiemensen’ biedt loopbaanprofessional en gecertificeerd arbeidsdeskundige Robbert Janssen ondersteuning bij het omgaan met stress en druk tijdens het werk. Dat gebeurt met behulp van twee speciaal daarvoor ontwikkelde instrumenten: de Werkenergie vitaliteitscheck en de Talentenanalyse. Meld je vandaag nog aan; er zijn negentig plaatsen beschikbaar.  

Werkenergie vitaliteitscheck
Een verkeerde verhouding tussen energie en stress kan zich uiten in vermoeidheid na een werkdag. Maar ook in ontevredenheid over het werk of de behoefte aan meer uitdaging. De Werkenergie Vitaliteitscheck laat zien waar je stressbronnen zitten en waar je juist veel energie van krijgt.

Talentenanalyse
Voldoende inzicht in je drijfveren en talenten is ook een belangrijke factor als je je werk(energie) in balans wilt houden. Via de Talentenanalyse kom je te weten wat precies je kwaliteiten zijn, maar ook waar je valkuilen liggen. Vanuit de analyse krijg je persoonlijke ontwikkelsuggesties, inzicht in je communicatiegedrag en hoe je je mentale vitaliteit in de toekomst duurzaam kunt versterken.

Robbert Janssen
Robbert Janssen is al meer dan vijfentwintig jaar actief op het vakgebied mens, werk, inkomen en gezondheid en heeft in de loop der tijd honderden medewerkers binnen de Nationale Politie begeleid. Daardoor kent hij in elk geval de organisatie en de cultuur.

Aanmelden
Deelnemers moeten gemotiveerd zijn om te investeren in je mentale vitaliteit. Concreet komt het neer op vier tot zes uur van je privé-tijd. Die uren besteed je tijdens een periode van maximaal zes weken. Aanmelden kan door een mail te sturen aan info@cczw.nl. met daarin je naam, functie, telefoonnummer en een korte motivatie.

Robbert Janssen neemt dan binnen vijf werkdagen telefonisch of via de e-mail contact met je op om samen te beslissen of de vitaliteitscheck mogelijk is voor jou.