19 maart 2018

Gratis met de NPB naar StrongmanRun 2018

Zin in een sportieve uitdaging? Doe dan samen met de NPB mee aan de Fisherman’s Friend StrongmanRun! Deze gave hindernisloop wordt dit jaar onder andere gehouden op zondag 13 mei in Rotterdam en op zondag 2 september in Hellendoorn. Voor beide dagen hebben wij voor NPB-leden een aantal gratis startbewijzen in de aanbieding.

Het parcours in Rotterdam is uniek in de Randstad, door de groene en waterrijke omgeving van het Hoge Bergse Bos én het Rottemerengebied. Het parcours in Hellendoorn gaat dwars door de bossen, kleine meertjes en over de prachtige heuvels van de Sallandse Heuvelrug. In beide gevallen een ruwe, modderige obstacle run met overal langs het parcours rijen publiek.

Wat zijn de spelregels?

  • De startbewijzen zijn voor de 12 kilometer-edities en strikt persoonlijk.
  • Je doet namens de NPB mee in het team van FNV Veiligheid.
  • Je zorgt zelf voor voldoende fysieke voorbereiding om het parcours te kunnen lopen en de hindernissen te overwinnen.
  • Je meldt je aan voor slechts één van de twee edities. 

Aanmelden
Mochten er meer aanmeldingen dan startbewijzen zijn, dan zullen de plaatsen worden verloot. Belangstelling? Stuur dan graag voor 14 april een mail naar strongmanrun@politiebond.nl. Meld daarin duidelijk aan welke editie je wilt meedoen (zondag 13 mei of zondag 2 september).

Aanmoedigen
Wil je zelf niet meelopen maar vind je het wel leuk om je collega’s te ondersteunen? Ook dan ben je meer dan welkom (geen startbewijs nodig).

Om alvast in de stemming te komen de aftermovie van afgelopen jaar:
https://www.youtube.com/watch?v=VU8vgy5vwKs

Meer over:
VGW