11 juli 2022

Fijne thriller voor in de koffer

Update 12/7/2022: De gratis exemplaren van de thriller Weerloos zijn onderweg naar de gelukkigen. De boeken liggen zeer binnenkort in de brievenbus. Wie daar de komende dagen geen boek aantreft, kan natuurlijk terecht bij de lokale boekhandel of online. Dan gaat het nieuwe spannende verhaal van Joop van Riessen toch mee op vakantie.

Een stalker, een arts en een ex worden in Weerloos gemixt met de mysterieuze ontvoering van verpleegkundige Evie. Alhoewel, is het wel een ontvoering? Of spelen er heel andere zaken? Chef recherche Anne Kramer gaat met haar team op onderzoek en probeert het mysterie te ontrafelen.

Uit de praktijk
In het veertiende deel in de reeks rond Anne Kramer laat Joop van Riessen weer zijn totaal eigen stijl zien. Een stijl die zich kenmerkt omdat alles zich in de moderne tijd binnen de grote stad afspeelt. Daar situeert de schrijver zijn verhalen over het vak van rechercheren. Ook komt het praktische spanningsveld van de driehoek tussen hoofdcommissaris, burgemeester en hoofdofficier van justitie mooi naar voren. Iets waarvoor Van Riessen flink uit zijn ‘vorige leven ' binnen de politie kan putten.