9 maart 2019

Digitale verkiezingen Landelijke Eenheid

Op donderdag 21 maart aanstaande houdt de NPB-afdeling Landelijke Eenheid een Algemene Ledenvergadering. In de aanloop daarnaartoe kunnen de leden van de afdeling tien dagen lang meedoen aan twee digitale verkiezingen. Wie wordt de komende jaren hun vertegenwoordiger in het hoofdbestuur en gaan ze akkoord met de vier kandidaten voor hun afdelingsbestuur?

Leden van de NPB-afdeling Landelijke Eenheid kunnen HIER KLIKKEN om hun stem uit te brengen. Let op: kiezers zijn verplicht zichzelf te identificeren met hun naam en hun postcode. Uiteraard moeten we kunnen controleren dat uitsluitend NPB-leden van de afdeling LE via dit formulier hun stem uitbrengen. 

De digitale stembus is op vrijdag 8 maart geopend en blijft dat tot en met zondag 17 maart.

-----------------

De Algemene Ledenvergadering op donderdag 21 maart vindt vanaf 14.00 uur plaats in restaurant/bowlingbaan De Korf in Leusden (De Smidse 1, 3831 NT). Parkeergelegenheid is in ruime mate aanwezig.

Wanneer er behoefte bestaat, zal tijdens de ALV ook een toelichting worden gegeven over de Regeling LFU (Leeftijdsfase-uren). Belangrijk voor collega’s in de leeftijd tussen 46 en 55 jaar.

Na de vergadering wil het bestuur graag in een ontspannen sfeer met de leden van gedachten wisselen tijdens een potje bowlen en onder het genot van een drankje en een hapje, waaronder een broodje hamburger of kroket.