7 mei 2024

Themadag loopbaankansen ATH/BOA- en ESI-collega's

ATH/BOA- en ESI-collega's opgelet! Werk jij binnen een Team Arrestantentaken (TAT), een Servicecentrum (RSC), een Dienst Regionale Informatie Organisatie (DRIO) of de meldkamer? En wil je meepraten over je opleidings- en doorstroommogelijkheden, salaris en capaciteit? Meld je dan aan voor een bijeenkomst daarover op het NPB-hoofdkantoor in Baarn op dinsdag 25 juni.

Op dinsdag 25 juni houden de politiebonden in samenwerking met de werkgever een themabijeenkomst voor ATH-BOA's (ondersteunende functie ten dienste van de politie) en ESI-collega's (medewerkers met een executieve aanstelling met specifieke inzetbaarheid).

Wij horen graag uit eerste hand wat jouw wensen zijn voor wat betreft jouw loopbaan bij de politie. Misschien zijn er belemmeringen (diploma's, onduidelijke functies of ongewenste opleidingen)? Of ben je juist ergens tevreden over? Praat ons bij, we horen het graag van jou!

Datum en locatie
Wanneer? Dinsdag 25 juni van 10.00 - 15.00 uur
Waar? Huis voor Veiligheid, Tolweg 5 in Baarn

Aanmelden
Per afdeling zijn 10 plaatsen beschikbaar. NPB-leden kunnen zich aanmelden door HIER TE KLIKKEN. We ontvangen je aanmelding graag vóór 1 juni 2024.

Meer over:
Loopbaanbeleid