17 november 2021

ARAG Veiligheidspolis - tot 2022 met € 50 welkomstbonus!

Wie is aangesloten bij de NPB staat juridisch sterk in zijn schoenen als hij onverhoopt te maken krijgt met een (dreigend) conflict met zijn werkgever. Een NPB-lid kan dan namelijk altijd bij de bond terecht voor gespecialiseerde rechtshulp op het gebied van werk en inkomen. Maar wat als je privé in een juridisch conflict terechtkomt? Met je aannemer of buurman bijvoorbeeld? Of met de leverancier van je vaatwasser?

Rechtshulp XL: stapelkorting via de NPB
Ook op privégebied wil de NPB zijn leden graag zekerheid bieden tegen een schappelijke prijs. Vandaar dat we samen met politiebond ACP en verzekeringsmaatschappij ARAG een speciale aanvullende verzekering voor politiemensen hebben uitgewerkt: de ARAG Veiligheidspolis. Een verzekering van eersteklas rechtshulp in de privésfeer (online aankopen, verkeersschade, geluidsoverlast, overheidsbesluiten).

Heb je gezinsleden? Dan vallen die ook onder de dekking van je ARAG Veiligheidspolis!

Vriendenprijsje
NPB-leden krijgen deze aanvullende polis aangeboden voor een vriendenprijsje. Voor de modules Verkeer en Consument & Wonen komt de premie neer op € 8,47 per maand – inclusief assurantiebelasting. Per jaar betalen levert extra voordeel op: dan komt de premie uit op € 8,07 per maand – inclusief assurantiebelasting. Sowieso betaal je dan een jaarpremie die lager is dan het gemiddelde uurtarief van een advocaat…

Uitgelezen moment
Heb je nog geen particuliere rechtsbijstandverzekering? Dan is dit een uitgelezen moment om de ARAG Veiligheidspolis af te sluiten. Wegens groot succes is de actie uit september en oktober namelijk verlengd. Tot en met 31 december 2021 krijg je bij het afsluiten van een polis als welkomstbonus een bol.com-cadeaukaart van € 50 toegestuurd (binnen 4 weken na het einde van de actieperiode).

De NPB: daar kom je verder mee…

Meer over:
ARAG