1 juni 2017

Pensioenspreekuren ABP voor NPB-leden

Ook in 2017 houdt pensioenfonds ABP speciale spreekuren voor NPB-leden die de praktische overgang naar hun pensioen goed willen voorbereiden. Zij kunnen zich daarover tijdens een persoonlijk gesprek gratis van deskundig advies laten voorzien.

Belangrijk verschil met voorgaande jaren: de spreekuren vinden niet langer uitsluitend plaats op het NPB-hoofdkantoor. In samenwerking met de NPB-afdelingen komen de ABP-adviseurs naar locaties binnen de politie-eenheden.

Pensioen in zicht
Onveranderd geldt dat slechts een beperkt aantal personen van deze spreekuren gebruik kan maken. Vandaar dat NPB-leden die binnen nu en anderhalf jaar willen stoppen met werken voorrang krijgen.

Aanmelding
Aanmelden kan als volgt. Kijk in het onderstaande overzicht van de resterende data en locaties voor 2017 of er voor jou een optie bij zit en KLIK HIER om op die dag en locatie op een bepaald tijdstip een afspraak te maken. Dat doe je door links van het gekozen tijdstip op de (blauwgekleurde en onderstreepte) datum te klikken. De rest wijst zich vanzelf.

---------------------------------

Landelijke Eenheid
Vrijdag 15 september

* Locatie Driebergen
Hoofdstraat 54, Driebergen

* NPB-hoofdkantoor
Hertogswetering 159, Utrecht

------------------------------------

Rotterdam
Donderdag 28 september, Rotterdam
Bureau Cor Kieboomplein 475

-----------------------------

Limburg
Donderdag 26 oktober, Roermond
Bureau Roermond, Andersonweg 50

----------------------------------

Politieacademie
Donderdag 9 november, Apeldoorn
Concernlocatie politieacademie Arnhemseweg 348, werkplek A2.46

----------------------------

Bevestigingsmail
NPB-leden die zich hebben aangemeld krijgen van ABP een bevestigingsmail toegestuurd. Ontvang je zo’n bericht niet, dan is je aanmelding niet gelukt, bijvoorbeeld doordat je haar niet helemaal hebt voltooid. Een afspraak kan worden geannuleerd als dat nodig mocht zijn; de procedure daarvoor staat in de bevestigingsmail van ABP.

Voorbereiding
Het is handig als je van tevoren alvast nadenkt over wat je wilt bespreken. Bekijk bijvoorbeeld je meest recente pensioenoverzicht of ga eens naar MijnABP. Ga voor jezelf na wat je wensen zijn rond je pensioen. Het is handig als je je laatste pensioenoverzicht en salarisstrook meebrengt naar het gesprek.

Meer over:
Pensioen