6 mei 2020

Voordelig samen naar de notaris

Ongehuwd samenwonende NPB-leden kunnen via de bond extra voordelig een samenlevingscontract laten afsluiten. Zo’n contract kan nuttig zijn bij de gezamenlijke huur/koop van een woning, het krijgen van kinderen en de aanspraak op een partnerpensioen of een erfenis.

Profiteer van een voordelig samenlevingscontract
Anders dan voor gehuwden of geregistreerde partners is voor ongehuwd samenwonenden wettelijk niets geregeld. Toch zijn er voldoende situaties waarin het nuttig is om iets vastgelegd te hebben. Bijvoorbeeld bij de gezamenlijke huur/koop van een woning, het aanspraak kunnen maken op elkaars partnerpensioen, het kunnen erven van elkaar, maar ook bij het krijgen van kinderen.

Ons aanbod
Via de bond heb je de keuze uit verschillende samenlevingscontracten. Een basiscontract voor € 108,90 of een uitgebreid contract voor € 199,65. Met het basiscontract regel je alleen een gemeenschappelijke huishouding. Dit is in sommige gevallen voldoende. Het uitgebreide contract regelt ook de onderlinge aanspraken op het partnerpensioen en het verblijvingsbeding in het contract zorgt ervoor dat bij onverhoopt overlijden de gezamenlijke bezittingen worden geërfd door de overblijvende partner.

Voordelen van het samenlevingscontract
• De keuze uit twee samenlevingscontracten, dus altijd een contract dat bij jou past
• Een ervaren notariskantoor dat de sector kent
• Uittreksel uit het Bevolkingsregister wordt door de notaris digitaal gecheckt, dus geen extra kosten

Klik hieronder om het intake formulier in te vullen het het notariaat neemt spoedig contact met je op.

Notariskantoor De Tijd
Het contract wordt afgesloten via Notariskantoor De Tijd, een gerenommeerd notariaat waar we al jaren zaken mee doen. Het kantoor is goed bereikbaar en je kunt er gratis parkeren.

Bezoekadres
Stadsring 149
3817 BA Amersfoort

Postadres
Postbus 575
3800 AN Amersfoort

033-4699000
info@detijdnotariaat.nl
www.detijdnotariaat.nl

Meer over:
Ledenvoordeel