Verbonden blijven

De NPB vindt een levendige informatie-uitwisseling met en tussen zijn leden erg belangrijk. Om die communicatie te bevorderen heeft de bond een eigen app ontwikkeld. Daarmee heb je als NPB-lid altijd volop informatie in the pocket en communiceer je snel en gemakkelijk met collega's.

DOWNLOAD NU ONZE APP!

Op de hoogte blijven

Met de app ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws. Je ontvangt direct een notificatie op je telefoon, waardoor je nooit iets mist. Ook de nieuwste blogs lees je in de app. Ben je alleen geïnteresseerd in nieuws uit een bepaalde afdeling/organisatie? De app filtert het voor je uit.

DOWNLOAD NU ONZE APP!

Samen sterk blijven

Met de NPB-app heb je de meest gestelde vragen over werk en inkomen bij de politie altijd paraat. Staat je vraag er niet tussen? Suur hem via de app naar de NPB en je krijgt binnen twee werkdagen antwoord. Snel een beroep doen op de eersteklas rechtshulp van de bond? Ook daarvoor heb je via de app alle informatie bij de hand.

DOWNLOAD NU ONZE APP!

In de race blijven

Doe mee aan de NPB-quiz en neem het op tegen je medeleden! Dagelijks ontvang je een nieuwe vraag. Wie weet ben jij wel de volgende prijswinnaar...

DOWNLOAD NU ONZE APP!