18 augustus 2017

Rechtshulp privéproblemen

NPB-leden zijn via de bond verzekerd van eersteklas rechtshulp bij conflicten op het gebied van werk en inkomen. Maar wat als je geconfronteerd wordt met een juridisch geschil in de privésfeer? Met je huisbaas bijvoorbeeld? Of met de leverancier van je wasmachine? De NPB heeft geregeld dat zijn leden zich bij DAS tegen een vriendenprijs aanvullend kunnen verzekeren voor de rechtshulp die je in zo’n geval goed kunt gebruiken.

Voor slechts € 7,43 per maand* zijn jij en je hele gezin verzekerd van deskundige rechtsbijstand bij privéproblemen. Een exclusief aanbod met een enorme dekking: consumentenkwesties, verkeer, letselschade, erfrecht, vakantieaangelegenheden, onrechtmatig handelen, strafzaken, conflicten met financiële instellingen en problemen rondom de woning.

En dat is nog niet alles. Wil je dat ook je gezinsleden voortaan verzekerd zijn van rechtshulp bij problemen op het gebied van werk en inkomen? De NPB/DAS-verzekering biedt die mogelijkheid voor niet meer dan € 5,43 per maand* extra.

* Exclusief 21 procent assurantiebelasting.

Meer weten over deze ongekend voordelige aanbieding? Kijk op www.das.nl/npb, de speciale website van DAS voor NPB-leden.